o nama

start it digital team

Informacije vezane uz nove tehnologije, održiviji pristup ekonomiji i energetici s naglaskom na očuvanju prirode kao temelj za digitalnu transformaciju i zelenu tranziciju, uz prikaz mogućeg načina financiranja cjelokupnog procesa.

NEVENA GRUBELIĆ

21+ godina radnog iskustva u razvoju web aplikacija, 12+ godina iskustva u projektnom managementu.
Veliki je zaljubljenik u UX/UI Design i edukaciju.
Voli prirodu, jedrenje, eko poljoprivredu i svemir.

nevena@startitdigital.com
linkedin.com/an-gie

VEDRAN NINČEVIĆ

5+ godina radnog iskustva na pripremi i vođenju EU projekata, poslovnih planova, 2+ godine radnog iskustva na izradi ERP sustava. Ekonomist, voli brojeve i kretanje (hodanje, trčanje, bicikliranje, planinarenje, plivanje).

vedran@startitdigital.com
linkedin.com/vedrannincevic

KRISTIJAN BASTIJANIĆ

24+ godina radnog iskustva u raznim ekonomskim ulogama. Ekonomist po struci u težnji za cjeloživotnim učenjem i stjecanjem novih znanja. Digitalni marketing, SEO, SEM, poslovna analitika, voditelj pripreme i provedbe EU projekata.  Zaljubljenik u prirodu (trčanje, planinarenje, plivanje…)

kristijan@startitdigital.com      linkedin.com/kristijanbastijanic

 

ROBERTO BREZAC

13+ godina radnog iskustva u području poslovne analitike i BI sustava, 3 godine u vođenju IT-a, 2 godine u vođenju financija. Zaljubljenik u nove tehnologije i optimizaciju primjene istih u skladu sa očuvanjem prirode, ljubitelj outdoora.

roberto@startitdigital.com
linkedin.com/roberto-brezac

Ukoliko trebate pomoć vezano uz natječaje na EU projekte, pisanje poslovnih planova, izradu poslovnih analiza, web stranica, poslovnog softvera, implementaciju AI-a i IOT-a, automatizaciju i optimizaciju poslovnih procesa, javite se direktno našem timu.

Kontaktirajte nas

kontakt@startitdigital.com

EU Projekti i poslovni planovi – kingoconsult.hr

Izrada web stranica i poslovnog softvera – pyxisvolans.com